may, 2024

12may10:00Äitienpäivä Ilmailumuseolla

Äitienpäivänä 12.5. Ilmailumuseolla pärähtää!

Tarjoamme koko päivän ajan kaikille äideille, isoäideille ja äitihahmoille ilmaisen sisäänpääsyn näyttelyymme.

Äitejä hemmotellaan tällä kertaa vauhdin hurmalla ja pärinällä, kun Messerschmitt-simulaattori vie kiinnostuneet lentäjät taivaalle klo 14–16 välillä. Tule kokemaan toisen maailmansodan aikainen hävittäjä kaikessa rustiikkisuudessaan. Pienempiä lentäjiä puhuttelee varmasti suosittu Draken-simulaattorimme, joka on lennettävissä aina aukioloaikoinamme.

Ohjelmassa on myös ilmailun historiaan johdattava kaiken ikäisille sopiva yleisopastus klo 13-14.

Kahvila Yläpilvessä virittäydytään juhlapäivään mm. seuraavin herkuin:

Ilmailumuseon nimikkoleivokset 6 €
katkarapuleivät 7 €
skumppapiccolot 12 €
Ilmailumuseon oluet 7€
kahvi/tee 2,50 €

Äitienpäivään virittäytyminen alkaa Ilmailumuseolla jo keskiviikkona 1.5. äitienpäiväkorttien askartelun muodossa. Lisäksi tarjoamme äitienpäivälahjaetuna kaikista simulaattorilahjakorteistamme -20 % alennusta 6.5.–12.5. Muista äitiä, mummoa tai muuta tärkeää henkilöä taatusti ikimuistoisella lahjalla!

Kuva: Purjelentoa Jämijärvellä vuonna 1956. Airi Lumes ja tyttärensä Heli Merja Lumes Jämijärvellä vuonna 1956. Taustalla DFS Kranich II. Suomen Ilmailumuseon kokoelmat.

(Sunday) 10:00