march, 2020

maralldayAjankohtaistiedote (COVID-19)

Suomen hallituksen linjauksen ja suositusten mukaisesti Suomen Ilmailumuseo on suljettu 13. huhtikuuta 2020 saakka. Myöskään vapaaehtoistoimintaa tai muuta toimintaa ei järjestetä tänä aikana. Museon tiloissa sijaiseva Ravintola Mandeli on samoin suljettu.

Suomen Ilmailumuseo noudattaa annettuja viranomaisohjeita. Tiedotamme toiminnastamme verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa ja varaamme oikeuden muutoksiin. Henkilökuntaan voi tarvittaessa olla yhteyksissä sähköpostitse tai puhelimitse.

Koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen aikana palvelemme verkkosivujen,  sosiaalisen median ja Finna-palvelun kautta. Näistä palveluista löydät runsaasti tietoa ja mielekästä tutkittavaa Suomen ilmailusta ja suomalaisten suunnittelemista tai käyttämistä lentokoneista.

Suomen Ilmailumuseo toivottaa kaikille ystävilleen parasta mahdollista vointia – pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Month Long Event (march)