Maaliskuu, 2020

MaaalldayAjankohtaistiedote (COVID-19)

Suomen Ilmailumuseo valmistautuu avaamaan ovet jälleen maanantaina 1. kesäkuuta 2020. Museovierailun käytännön ohjeistuksesta tiedotamme tarkemmin lähempänä avaamishetkeä.

Vapaaehtoistoiminta on toistaiseksi tauolla, ja tiedotamme sen jatkumisesta myöhemmin.

Noudatamme annettuja viranomaisohjeita ja -suosituksia. Tiedotamme toiminnastamme verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa ja varaamme oikeuden muutoksiin. Toistaiseksi työskentelemme ja palvelemme etänä. Henkilökuntaan voi olla yhteyksissä sähköpostitse tai puhelimitse.

Verkkosivujen,  sosiaalisen median ja Finna-palvelun kautta löydät runsaasti tietoa Suomen ilmailusta ja suomalaisten suunnittelemista tai käyttämistä lentokoneista!

Suomen Ilmailumuseo toivottaa kaikille ystävilleen parasta mahdollista vointia – pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Month Long Event (Maaliskuu)