Syyskuu, 2020

07SyyalldayEuroopan kulttuuriympäristöpäivät 7.-13.9.

Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä, englanniksi European Heritage Days, vietetään joka syksy 50 maassa ympäri Eurooppaa tuhansin tapahtumin. Vuonna 2020 Kulttuuriympäristöpäivien teema on Kasvun paikat. Teeman avulla esitellään erilaisia kasvun ja oppimisen ympäristöjä, tapoja ja tarinoita. Ilmailun kasvun paikkoja löytyy ilmailukerhoista, killoista ja muista yhdistyksistä, katselupaikoilta – ja tietenkin ilmailumuseoista!

Tänä vuonna Ilmailumuseo osallistuu Kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaan sähköisesti ilmailun kasvun paikkoja käsittelevien blogikirjoitusten ja somejulkaisujen välityksellä.

Vinkkimme kulttuuriympäristössä liikkumiseen pääkaupungissa löydät Helsingin ilmailupaikat Google-julkaisusta. Kartasta löydät sekä historiallisia että nykyisiä ilmailupaikkoja.

Kulttuuriympäristöpäivien yhteiseen tapahtumakalenteriin ilmoitetut tapahtumat ympäri Suomen löydät Kulttuuriympäristömme-sivuilta.

Syyskuu 7 (Maanantai) - 13 (Sunnuntai)