december, 2021

11dec17:00Finnair Pilots' Big Band

Suomen Ilmailumuseo ylpeänä esittää:

🎼FINNAIR PILOTS` BIG BAND
Solisteina
🎤Reija Lang
🎤Tapio ”Skote” Paukku
Nyt on aika nauttia!
FPBB:n konsertti lauantaina 11.12.2021 kello 17.00 alkaen Ilmailumuseon sinisävyisessä auditoriossa💙 Konsertti kestää noin kaksi tuntia.
Liput 15 €/hlö ja Museokortilla 10 €/hlö.
Lipunmyynti: 09 8700 870 / asiakaspalvelu@ilmailumuseo.fi
Lämpiötarjoiluista vastaa Kahvila Yläpilvi ja tarjolla on niin suolaisia kuin makeita tunnelmaan sopivia paloja. Kahvila Yläpilvessä on A-oikeudet.

Kaikissa tiloissamme on käytössä koronapassi 4.12.2021 alkaen. Tarkastamme passin kaikilta yli 16-vuotiailta kävijöiltämme asiakaspalvelussa / kahvilassa. Lisäksi suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikille yli 12-vuotiaille.Konsertissa jokaisella on oma istumapaikka ja asiakasmäärää on rajoitettu. Tulethan paikalle vain terveenä.

Vuonna 1971 perustettu FPBB on maailman ainoa lentäjien muodostama big band. FPBB on julkaisut seitsemän levyä ja viimeisimmät julkaisut ovat myynnissä museokaupassa.
Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin.

(Saturday) 17:00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.