Marraskuu, 2020

14Mar10:0017:00Ilmailumuseon kirjallisuuspäivä

Ennakkotieto: perinteinen vuodesta 1988 lähtien järjestetty Ilmailumuseon kirjallisuuspäivä järjestetään 14.11.2020 klo 10-17:00.

Tavoitteenamme on turvallinen ja sujuva Ilmailukirjallisuuspäivä kaikille. Panostamme turvallisuuteen ja hyvään hygieniaan, ja pöytien määrään ja sijoitteluun kiinnitetään erityistä huomiota. Noudatamme ajantasaisia viranomaisohjeita, ja tarvittaessa asiakasmäärää rajoitetaan tai ohjataan eri tapahtumapisteisiin.

Tuttuun tapaan päivään kuuluvat niin myyntipöydät, uutuuskirjaesittelyt kuin myös huutokauppa, ja museoon tutustuminen sisältyy ohjelmaan. Tänä vuonna erikoisnäytöksessä on mahdollista nähdä museon auditoriossa Ilkka Liettyän Alppilentäjät -elokuva. Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Ilmailukirjallisuuspäivään ohjelma kuuluu normaalin museolipun hintaan (10/7 €, lapset alle 7 v ja Museokortilla ilmaiseksi).

Pöytätiedustelut: Henri Äijälä, 044 754 7754, henri.aijala@ilmailumuseo.fi.

Kuva: Muisto vuosien takaa, ensimmäisen 26.3.1988 järjestetyn Ilmailukirjallisuuspäivän ohjelma.

Suomen Ilmailumuseo varaa oikeuden muutoksiin.

(Lauantai) 10:00 - 17:00