february, 2020

03feb16:0020:00Ilmaisilta

Ilmailumuseo tarjoaa vapaan pääsyn näyttelyihin joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina kello 16-20 kevätkaudella 2020. Paikalla myös keskusteluoppaita neuvomassa ja opastamassa!

Ekstraohjelmaa: kevätkaudella 2020 Ilmailumuseoyhdistys ry:n vapaaehtoiset pyörittävät ilmaisiltoina ohjelmaa museon auditoriossa. Maanantaina 2.3. klo 17 ja 18 kansainvälisen naisten ilmailuviikon kunniaksi ilmailu-urastaan kertomassa ja kysymyksiin vastaamassa ovat IPMS:n puheenjohtaja Laura Lahtivirta, A320 first officer Riika Kaipainen ja Ilmavoimien reserviupseerikoulun vänrikki Roosa Ryymin. Lahtivirran kiinnostuksen kohteena ovat ilma-alusten pienoismallit ja erilaiset figuurit, ja luvassa on myös vinkkejä pienoismalliharrastuksen aloittamiseen. Kaipainen on A320 first officer eli lentoperämies, ja hän kertoo urastaan Finnairin liikennelentäjänä. Ryymin toimii lennonopettajana reserviohjaajakurssilaisille, eli nyt tarjolla tilaisuus kuulla, millaista LENTORUK on tänä päivänä.

(Monday) 16:00 - 20:00