Joulukuu, 2019

07Jou10:0017:00Ilmailumuseon Joulumyyjäiset

JOULUMYYJÄISET LAUANTAINA 7.12.2019 kello 10.00-17.00

Ilmailumuseolla virittäydytään joulun tunnelmaan mukavan yhdessäolon ja joululahjahankintojen merkeissä. Myynnissä on Ilmailumuseon museokaupan tuotteiden lisäksi yli 30 myyjän jouluisia ja jouluun sopivia tuotteita. Taltuta joulukiireet ja vietä kanssamme vaikka koko päivä!

Lapsille ja lapsenmielisille ohjelmassa on askarteluja, piparien tekoa ja muuta mukavaa puuhastelua. Joulupukkikin osallistuu…

Joulumyyjäisten aikana museon näyttelyihin on vapaa pääsy. Lisäksi museo tarjoaa päivän aikana ilmaisia opastuksia.

Museokauppa ja myyntipöydät ovat kukkuroillaan lahjaideoita: käsitöitä, kirjoja lapsille ja aikuisille, pienoismalleja, tekniikkaleluja ja muuta jouluista lahjatavaraa.

Aineettomien lahjojen ystäville vinkiksi museon lahjakortit, simulaattorilahjakortit ja jo klassikoksi muodostunut Museokortti. Sillä ilahdutat lahjan saajaa koko vuoden.

Museon yhteydessä toimiva kahvila-ravintola Mandeli ratkaisee päivän ruokapulmat pikkunälästä isoon ja klo 11- 14 tarjolla on myös keittolounas.

Päivän ohjelma:

klo 10 Museon ovet avautuvat
klo 10- 15 Museon entisöintitila on avoinna ja Ilmailumuseoyhdistys ry esittelee museolla tehtävää entisöintitoimintaa
klo 10.30 Pikku pilotin lentokoulu -opastus
klo 11-14 Ilmailumuseoyhdistys ry järjestää välihallissa 10-15 minuutin tutustumislentoja Messerschmitt-simulaattoriin ja tietoiskuja Ketterien kirjojen kanssa heidän julkaisuistaan
klo 11 Yleisöopastus
klo 12 Rautalankatyöpaja
klo 12-14 Lasten piparityöpaja
klo 13 Rautalankatyöpaja
klo 14 Rautalankatyöpaja
klo 14.30 Pikku pilotin lentokoulu -opastus
klo 15 Yleisöopastus
klo 17 Tapahtuma päättyy

Tutustumislennot Messserschmitt -simulaattoriin 15 -20 € / 10- 15 min. Ilmoittautuminen ja maksu paikan päällä.

Pikku pilotin lentokoulu -opastus on toiminnallinen, noin 5- 11-vuotiaille lapsille suunnattu kierros. Yleisöopastukset soveltuvat koko perheelle. Ilmoittautuminen opastuksille myyjäispäivänä asiakaspalvelussamme.

Rautalankatyöpajat Auditoriossa klo 12, 13 ja 14. Työpajassa tehdään alumiinilangasta jouluinen koriste-esine. Työpajoihin mahtuu kerrallaan 15 henkilöä, ja ne soveltuvat kaikille kädentaidoista kiinnostuneille. Alle 10-vuotiaat lapset vanhemman seurassa. Tarvikemaksu 2 €/ osallistuja maksetaan käteisellä työpajan vetäjälle.

Joulukoristeiden askartelupiste on käytössä koko päivän ajan.

Tervetuloa! Tapahtumaan on vapaa pääsy!

(Lauantai) 10:00 - 17:00

Ilmailumuseo