Kesäkuu, 2020

06Kes12:0017:00Lasten lennokkipäivä

Lelumuseo Hevosenkenkä järjestää yhdessä Suomen Ilmailumuseon ja Lelumuseon ystävien kanssa 8-12-vuotiaille lapsille suunnatun yhden päivän mittaisen lennokkipäivän lauantaina 6.6.2020.Päivän aikana sukelletaan ilmailun ihmeelliseen maailmaan molemmissa museoissa ja valmistetaan oma EKA-alkeisliidokki.

Espoon suunnalta tulijoille mahdollisuus yhteislähtöön Näyttelykeskus WeeGeeltä klo 10.30. Lennokkipäivä alkaa klo 12.00 Suomen Ilmailumuseossa, jossa sukelletaan opastuksella oikeiden lentokoneiden maailmaan. Matka jatkuu junalla ja metrolla Lelumuseoon, Näyttelykeskus WeeGeelle. Siellä työpajassa jokainen lapsi valmistaa ohjaajien avustuksella itselleen oman EKA alkeisliidokin. Pajan jälkeen ryhmä tutustuu oppaan johdolla Lelumuseon Menopelileikki-näyttelyyn. Kierroksen jälkeen lennätetään omia alkeisliidokkeja WeeGeen pihalla sään salliessa. Leiri päättyy klo 17.00 Näyttelykeskus WeeGeellä.

Ohjeistus:

– Lennokkipäivän osallistujamäärä on rajattu max. 7 osallistujaan
– jokaisen osallistujan pajatarvikkeet ja -materiaalit sekä eväät pakataan omiin pusseihin tai käytetään hanskoja ottaessa tarvikkeita
– kädet pestään ainakin päivän aluksi ja lopuksi, juna- ja metromatkan päätteeksi, pajan alussa ja lopussa, myös käsidesi on käytettävissä
– turvaväliä noudatetaan mahdollisimman hyvin koko ajan: opastuksilla, matkanteossa ja pajassa
– osallistujilla saa halutessaan olla oma hengityssuoja, mutta järjestäjä ei tarjoa niitä

Osallistumismaksu 28 €/lapsi (sisältää vakuutukset, materiaalit, ohjauksen, pääsy- ja matkaliput sekä pienen välipalan).

Ennakkoilmottautuminen: lelumuseo@hevosenkenka.fi tai 050 590 0137.

(Lauantai) 12:00 - 17:00