Toukokuu, 2020

02Tou12:0017:00PERUUTETTU: Lasten lennokkipäivä

Koronaviruksen vuoksi päivälle 2.5. suunniteltu lennokkipäivä on peruutettu. Kesäkuun lennokkipäivästä tiedotetaan myöhemmin.

Lelumuseo Hevosenkenkä järjestää yhdessä Suomen Ilmailumuseon ja Lelumuseon ystävien kanssa 8-12-vuotiaille lapsille suunnatun yhden päivän mittaisen lennokkipäivän. Päivän aikana sukelletaan ilmailun ihmeelliseen maailmaan molemmissa museoissa ja valmistetaan oma EKA-alkeisliidokki.

Espoon suunnalta tulijoille mahdollisuus yhteislähtöön Näyttelykeskus WeeGeeltä klo 10.30. Lennokkipäivä alkaa klo 12.00 Suomen Ilmailumuseossa, jossa sukelletaan opastuksella oikeiden lentokoneiden maailmaan. Matka jatkuu junalla ja metrolla Lelumuseoon, Näyttelykeskus WeeGeelle. Siellä työpajassa jokainen lapsi valmistaa ohjaajien avustuksella itselleen oman EKA alkeisliidokin. Pajan jälkeen ryhmä tutustuu oppaan johdolla Lelumuseon Menopelileikki-näyttelyyn. Kierroksen jälkeen lennätetään omia alkeisliidokkeja WeeGeen pihalla sään salliessa. Leiri päättyy klo 17.00 Näyttelykeskus WeeGeellä.

Osallistumismaksu 28 €/lapsi (sisältää vakuutukset, materiaalit, ohjauksen, pääsy- ja matkaliput sekä pienen välipalan).

Ennakkoilmottautuminen: lelumuseo@hevosenkenka.fi tai
050 590 0137.