Marraskuu, 2019

16Mar12:0016:00Lasten lennokkipäivä

Lelumuseo Hevosenkenkä järjestää yhdessä Suomen Ilmailumuseon ja Lelumuseon ystävien kanssa 8-12-vuotiaille lapsille suunnatun lennokkipäivän. Päivän aikana sukelletaan ilmailun ihmeelliseen maailmaan molemmissa museoissa ja valmistetaan oma EKA alkeisliidokki. Ennakkoilmottautuminen: lelumuseo@hevosenkenka.fi tai 050 590 0137. Osallistumismaksu 28 €/lapsi (sisältää vakuutukset, materiaalit, ohjauksen, pääsy- ja matkaliput sekä pienen välipalan).

Huom! Leiri alkaa klo 12.00 WeeGee-talon aulasta, jota ennen osallistumismaksu tulee suorittaa WeeGeen aulan lipunmyyntiin. Leiri päättyy klo 16.00 Ilmailumuseolla, mutta lapsen mahdollisuus päästä ohjaajien mukana, joko Helsingin rautatieasemalle, josta nouto klo 16.30 tai WeeGee-talolle, josta nouto klo 17.00.

Lennokkipäivä alkaa Lelumuseossa työpajalla, jossa jokainen lapsi pääsee ohjaajien avustuksella valmistamaan oman EKA alkeisliidokin. Pajan jälkeen ryhmä pääsee oppaan johdolla tutustumaan Lelumuseon Menopelileikki -erikoisnäyttelyyn. Tutustumisen jälkeen syödään eväät ja lähdetään metrolla ja junalla matkustaen kohti Ilmailumuseota. Ilmailumuseossa on luvassa opastus, jossa sukelletaan oikeiden lentokoneiden maailmaan. Kierroksen jälkeen lennätetään omia alkeisliidokkeja Ilmailumuseon pihalla tai sisätiloissa. Tämän jälkeen hypätään taas junaan ja palataan metrolla takaisin WeeGee-talolle.

Tapahtumajärjestäjä:
Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä
Hinta:
Osallistumismaksu 28 €/lapsi (sisältää vakuutukset, materiaalit, ohjauksen, pääsy- ja matkaliput sekä pienen välipalan). Maksu maksetaan ennen leiripäivän alkua WeeGee-talon lipunmyyntiin.
Ilmoittautumiset:
Ennakkoilmottautuminen: lelumuseo@hevosenkenka.fi tai 050 590 0137.
Ikäsuositus:
8-12v