october, 2019

01octalldayLentoliikenne ja ilmastonmuutos -työpajat

Etsimme yläkoulu- tai lukiolaisryhmiä testaamaan ja kehittämään kanssamme lentoliikenteeseen ja ilmastonmuutokseen liittyvää pedagogista ohjelmaa.

Vierailun aikana perehdytään lentoliikenteen määritelmään, merkitykseen ja historiaan sekä työpajaosuudessa käsitellään aihetta erityisesti ilmastonmuutoksen näkökulmasta ja tarkastellaan sitä, mitkä ovat yksilön omat vaikuttamisen mahdollisuudet.

Sekä oppilaiden että opettajien toivotaan avoimesti kommentoivan ja ideoivan kanssamme ohjelmaa sen aikana ja sen jälkeen. Vierailu ja ohjelma ovat osallistuvalle luokalle maksuttomia. Vierailuaikoja on rajoitetusti (päivittäin klo 10 tai 13 alkaen) ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vierailu museolla kestää 1,5-2 h.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Museolehtori Tiia Fynes, p. 044 725 4444, tiia.fynes@ilmailumuseo.fi

Lisätietoa hankkeesta: https://ilmailumuseo.fi/lentoliikenne-ja-ilmastonmuutos/

october 1 (Tuesday) - 4 (Friday)