Kesäkuu, 2020

08KesalldayPäiväleiri 7-10 -vuotiaille

Kesän lennokkain viikko – ilmoittaudu nyt! Suomen Ilmailumuseon päiväleiri ma-to 8.-11.6. tarjoaa 7-10 -vuotiaille lapsille monipuolisia ilmailuaiheisia aktiviteetteja. Leiri toteutetaan edellyttäen, että suositukset ja turvallisuustilanne sen sallivat.

Kesäleirillä mm. bongataan lentokoneita, askarrellaan ja rakennellaan, tutustutaan entisöintiin, ratkotaan ympäristökysymyksiä ja puuhataan liikunnallisia juttuja museon isolla pihalla. Ohjelmaan sisältyy myös retki.

Ohjelmaa leirillä on päivittäin klo 9-15, valvova aikuinen on paikalla 8:30-16. Edellytämme, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takana ja rutiinit sujuvat. Leiriviikon hinta 170 € sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit sekä lounaan ja välipalan. Lisätietoa ja ilmoittautuminen museolehtori Tiia Fynes (etu.sukunimi@ilmailumuseo.fi), 044 725 4444. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitsethan seuraavat tiedot: lapsen nimi, syntymävuosi, huoltajan nimi ja yhteystiedot, sähköposti (laskua varten), allergiat ja muuta huomioitavaa.

Leirille otetaan max. 10 osallistujaa. Ilmoittautumisaika päättyy, kun paikat on täytetty tai viimeistään 29.5. Kun ilmoittautuminen on vahvistettu ja lasku leiristä lähetetty, leirin voi peruuttaa kuluitta vain lääkärintodistuksella. Lisätietoa käytännöistä ja ohjelmasta toimitetaan ilmoittautuneille toukokuun lopussa.

Kesäkuu 8 (Maanantai) - 11 (Torstai)