february, 2020

This is a repeating event

25feb13:0013:45Suksilla vai ilman?

Talvilomaviikkojen ajan Ilmailumuseon lapsille suunnatulla Suksilla vai ilman? -teemaopastuksella tutustutaan siihen, miten talvi vaikuttaa lentämiseen ja miten meillä pohjoisessa on eri aikoina talvisiin lento-olosuhteisuun sopeuduttu.

Tule kuulemaan, kuinka lentäjien piti pukeutua avo-ohjaamojen aikakaudella ja kuinka monet sukset Ilmailumuseon näyttelystä löytyvät!

Kierros alkaa klo 13:00 ja sen kesto n. 45 min.

Lisäksi lauantaisin klo 15 alkaen on mahdollista osallistua Ilmailumuseon yleisöopastukselle, jolla tutustutaan ilmailun historiaan ja kuullaan mielenkiintoisia tarinoita ilmailusta ja eri konetyypeistä.

Opastuksille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja ne kuuluvat pääsylipun hintaan:

alle 7 v. ilmaiseksi, Museokortilla ilmaiseksi
koululaiset 7-17 v. 7 €
aikuiset 10 €

Talvilomaviikoilla (17.2.-8.3.) museossa on koko perheelle suunnattu kuvasuunnistus. Kuvasuunnistuksella voit seikkailla näyttelyssä omaan tahtiin. Ohjeet saat asiakaspalvelusta.

Muista myös ruokailumahdollisuus! Talvilomaviikoilla kahvila-ravintola Mandelissa on lapsiystävällinen lounasmenu, ja lapset 3-10 v. saavat lounaan puoleen hintaan (4,75 €). Alle 3-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi.

Ajalla 17.-25.2. Mandelissa on tarjolla laskiaispullia, ja talvilomatarjouksena laskiaispulla ja kahvi/tee/mehu hintaan 5,20 €/hlö.

(Tuesday) 13:00 - 13:45

Future Event Times in this Repeating Event Series