february, 2023

20feb10:00Talviloma Ilmailumuseolla

more

Event Details

Pääkaupunkiseudun talvilomaviikolla lapsille suunnatulla Suksilla vai ilman? -teemaopastuksella tutustutaan siihen, miten talvi vaikuttaa lentämiseen ja miten meillä pohjoisessa on eri aikoina talvisiin lento-olosuhteisiin sopeuduttu. Tule kuulemaan, kuinka lentäjien piti pukeutua avo-ohjaamojen aikakaudella ja kuinka monet sukset Ilmailumuseon näyttelystä löytyvät!

Suksilla vai ilman? -opastukset 20.–24.2. klo 13:00, kesto n. 45 min.

Lisäksi talvilomaviikoilla ajalla 20.2.–12.3. lauantaisin klo 13 alkaen on mahdollista osallistua Ilmailumuseon yleisöopastukselle, jolla tutustutaan ilmailun historiaan ja kuullaan mielenkiintoisia tarinoita ilmailusta ja eri konetyypeistä.

Opastuksille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja ne kuuluvat pääsylipun hintaan, kullekin mahtuu mukaan 20 ensimmäistä.

Kaikille lomalaisille museossa on tarjolla myös koko perheelle suunnattu Siivekäs suunnistus, jonka parissa voit seikkailla näyttelyssä omaan tahtiin. Ohjeet saat asiakaspalvelusta.

Aulan piirustuspisteellä on tarjolla omatoimista tekemistä ja välihallimme oleskelutilassa voit kisata paperilennokin heitossa tai lentää Saab Draken-simulaattorilla.

Talvilomaviikoilla Kahvila Yläpilvessä on tarjolla laskiaispullia, ja talvilomatarjouksena laskiaispulla ja lämmin juoma hintaan 5 € / hlö (voimassa 20.2.–12.3.).

Kuva: Veljekset Karhumäki Oy:n suunnittelema ja valmistama matkailukone Karhu 48B OH-VKL ”Tavi” suksivarustuksessa talvella n. 1950-luvulla. Suomen Ilmailumuseon kokoelmat.

Time

(Monday) 10:00

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X