march, 2020

02maralldayWOAW! Kansainvälinen naisten ilmailuviikko

Ilmailumuseo osallistuu kansainväliseen teemaviikkoon Women of Aviation Worldwide Week (WOAW). WOAW on kansainvälinen tapahtumaviikko, jonka puitteissa juhlitaan aikakautensa merkkitapausta, 8.3.1910 ensimmäiselle naislentäjälle myönnettyä lupakirjaa. Tänä päivänä viikon puitteissa muistutetaan yhdenvertaisuudesta ja kaikkien mahdollisuudesta osallistua. Sattumoisin kansainvälinen naistenpäivä, jota on vietetty vuodesta 1975 lähtien, on myös 8.3.

Viikon ohjelmaa:

(Mennyt tapahtuma: ilmaisilta 2.3. ja vierailijoita.)

2.- 8.3. museo tarjoaa simulaattorilahjakortit tytöille ja naisille  – 30 %.

Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3. ilmainen sisäänpääsy tytöille ja naisille koko päivän.

Lisäksi viikon aikana somejulkaisuja teeman mukaan, seuraa Facebookia ja Instagramia!

Kiinnostuitko kansainvälisen teemaviikon tarjonnasta ympäri maailman? Lue lisää teemaviikosta Women of Aviation Week -sivustolta: Women Of Aviation Worldwide Week (WOAW) is a global aviation awareness week for girls of all ages observed to mark the anniversary of the world’s first female pilot licence (March 8, 1910). The week is a call to address gender imbalance in the air and space industry. It is not country or group specific.

march 2 (Monday) - 8 (Sunday)