Kahvila

Kahvila ja tarjoilut

Kahvila Yläpilvi

Kahvilapalvelut

Kahvila Yläpilvi on Ilmailumuseon ikioma kahvila, joka aloitti toimintansa lokakuussa 2020. Anniskeluoikeuksin varustettu Kahvila Yläpilvi on avoinna joka päivä museon aukioloaikoina. Tarjolla on monipuolisesesti suolaisia ja makeita kahvilatuotteita. Suurin osa tarjoiluista valmistetaan tuoreista raaka-aineista paikan päällä, ja leivonnaiset tulevat vantaalaisista kotileipomoista. Tue Ilmailumuseon toimintaa kuppi kerrallaan!

Kahvilan kautta voit tilata catering-tarjoilut kaikkiin museolla järjestettäviin tilaisuuksiin. Kysy lisää!

Tervetuloa!

Ajankohtaista

Arkisin Kahvila Yläpilvessä on tarjolla lounassalaatteja vapaavalintaisilla täytteillä hintaan 11 €/ kolme täytettä.

Kevät- ja syyskaudella 2022 tarjolla on myös keittolounasta tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 11.30-13.30 välillä, tai niin kauan kuin keittoa riittää. Lounaan hinta on 9,90 €/hlö ja lounaaseen sisältyy keitto, leipä, levite, mehu, vesi ja kahvi/tee.

 

Keittomenu viikko 47:

ti 22.11.:

Porkkana-kookossosekeitto L, G, persiljaa ja tofumurua L, G, siemenleipää L, voita ja tuorejuustoa L, vettä ja mehua, kahvia ja teetä

 

ke 23.11.:

Kahden kalan keitto L, G, tilliä, saaristolaisleipää ja lombardianleipää L, voita ja tuorejuustoa L, vettä ja mehua, kahvia ja teetä

Kahvilan yhteystiedot

 • 09 8700 870
 • kahvila@ilmailumuseo.fi
 • Tarjoilupaketit 2022

  Kokouspakettivalikoimassa tarjolla aamupäivän, puolipäivän, koko päivän ja iltapäivän/illan kokouspaketteja eri luokissa (economy/business tai first class). Hinnat 6 – 36 €.

   

  Tutustu myös elämystarjoiluihimme. Järjestämme tarjoilut tyylillä tapahtumaan kuin tapahtumaan – pienistä isoihin ja juhlallisista rentoihin. Kysy lisää ja räätälöidään yhdessä tilaisuutesi henkeen sopivat tarjoilut.

   

  X