Näytä tukesi

Osallistu ilmailuhistorian vaalimiseen!

Tukemalla Suomen Ilmailumuseon toimintaa edistät suomalaisen ilmailuhistorian tallennusta, ainutlaatuisten kokoelmien hoitoa ja ilmailun historian ja kulttuuriperinnön tuntemusta. Haluamme tuoda suomalaisen ilmailun kertomuksen kaikkien saataville. Konkreettisena tavoitteenamme on muutto Uuteen Ilmailumuseoon Vantaalla lähivuosina.

null

RAHALAHJOITUS

Oletko kiinnostunut museon toiminnan tukemisesta lahjoituksen muodossa? Verohallinto on nimennyt Suomen Ilmailumuseosäätiön vuosiksi 2019–2023 vähennyskelpoisen rahalahjoituksen saajaksi. Lahjoituksen antava yhteisö saa vähentää veronalaisesta tulostaan säätiölle tehdyn vähintään 850 euron ja enintään 50 000 euron suuruisen rahalahjoituksen vuosina 2019–2023. Säätiön on käytettävä rahalahjoitukset suomalaisen kulttuuriperinteen säilyttämiseen. Ota yhteyttä: museonjohtaja Pia Illikainen.

null

TESTAMENTTILAHJOITUS

Testamenttilahjoituksella jätät jälkeesi pysyvän muiston ja tuet ilmailuhistorian säilyttämistä jälkipolvien iloksi. Ota yhteyttä: museonjohtaja Pia Illikainen.

null

KERÄYS

Lahjoita keräykseen! Suomalaisia ilmailumuseoita tukeva Ilmailumuseoyhdistys ry on järjestänyt keräyksen Uusi Ilmailumuseo -hankkeen tukemiseksi. Siirry tästä Ilmailumuseoyhdistyksen keräyssivulle.

null

YRITYSYHTEISTYÖ

Kaipaako yhteisösi tai yrityksesi näkyvyyttä tai haluatko tarjota asiakkaillesi mieleenpainuvia palveluja? Sovitaan asiasta pikaisesti! Ota yhteyttä: myynti- ja markkinointipäällikkö Henri Äijälä.

null

PALVELUT

Museovierailu, ostos museokaupasta ja museon elämys- ja kokouspalvelujen käyttäminen ovat mitä parhain tuen osoittamisen muoto. Muista esimerkiksi suositut simulaattorilahjakorttimme! Meillä voi järjestää monenlaisia tilaisuuksia lasten syntymäpäivistä yritystapahtumiin. Nähdään museolla!

null

KOKOELMALAHJOITUS

Suomen Ilmailumuseo ottaa vastaan suomalaiseen ilmailuun liittyviä esine-, asiakirja- ja kuvalahjoituksia kokoelmapolitiikkansa mukaisesti. Lue lisää: https://ilmailumuseo.fi/lahjoitukset/

null

VAPAAEHTOISTOIMINTA

Oletko kiinnostunut tukemaan museon toimintaa vapaaehtoistyön muodossa esimerkiksi vapaaehtoisena oppaana, tapahtuma-apurina tai asiakirjojen tallentajana? Myös vapaaehtoistyötä tekemällä voit auttaa. Lue lisää: https://ilmailumuseo.fi/vapaaehtoistoiminta/

null

MUUTTOTALKOOT!

Suomen Ilmailumuseo muuttaa 20-luvulla. Osallistu Muuttotalkoisiin – lisätietoja tulossa!

null

KIITOS TUESTASI!

X