Näytä tukesi

Osallistu ilmailuhistorian vaalimiseen!

Uusi Ilmailumuseo -hanke on alkanut. Edessä on työntäyteinen jakso, jonka tavoitteena ovat avajaiset syksyllä 2027. Tule mukaan tekemään historiaa!

Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia tukea museon tulevaisuutta, vaikuttaa siihen ja osallistua ilmailun kulttuuriperintötyöhön: lahjoita, tee yritysyhteistyösopimus, käytä tuotteitamme ja palvelujamme, anna meille aikaasi.

Suomen Ilmailumuseo on yksityinen, säätiöpohjainen museo. Ammatillisena museona ja valtakunnallisena ilmailun vastuumuseona saamme valtion tukea, mutta sen lisäksi tarvitsemme huomattavassa määrin omia tuloja. Ilmailun kulttuurihistorialliset kokoelmat ja näyttelyt ovat keskimääräistä kalliimmat ylläpitää ja hoitaa.  Omat tulot ja vapaaehtoisten apu ovat siksi toiminnallemme elintärkeitä.

Lisätietoja tukimuodoista saat viemällä kursorin kuvan päälle.

null

MUUTTOTALKOOT-SUORALAHJOITUS

Voit tehdä Ilmailumuseota tukeaksesi suoralahjoituksen rahankeräystilillemme. Suomen Ilmailumuseosäätiö sr kerää varoja sääntöjensä mukaisen toiminnan tukemiseen (keräyslupa nro RA/2020/568). Ensisijaisesti keräystuottoja käytetään tilahankkeiden (Uusi Ilmailumuseo ja kokoelmakeskus) kustannuksiin. Toissijaisesti varoja käytetään museon muun toiminnan tukemiseen (mm. museokokoelmien hoito, näyttelyiden rakentaminen ja ylläpito).

Lisätietoja: museonjohtaja Pia Illikainen, p. 044 239 5030
Rahankeräystili: FI34 8000 1270 4788 95, DABAFIHH

null

TESTAMENTTILAHJOITUS

Haluamme kaikki jättää jälkeemme jotain, jolla on merkitystä. Testamenttilahjoituksella jätät jälkeesi pysyvän muiston ja tuet ilmailuhistorian säilyttämistä jälkipolvien iloksi.

Ota yhteyttä: museonjohtaja Pia Illikainen, p. 044-239 5030

Ilmalaiva-Colt-G.A.42-OH-ITA-SIM-VK-465

YRITYSYHTEISTYÖ

Kaipaako yhteisösi tai yrityksesi näkyvyyttä tai haluatko tarjota asiakkaillesi mieleenpainuvia palveluja? Sovitaan asiasta pikaisesti!

Ota yhteyttä: myynti- ja markkinointipäällikkö Henri Äijälä, p. 044 754 7754

null

YHTEISÖ LAHJOITTAJANA

Onko yhteisösi kiinnostunut museon toiminnan tukemisesta lahjoituksen muodossa? Lahjoitus Suomen Ilmailumuseosäätiölle on vähennyskelpoinen: yhteisö saa vähentää veronalaisesta tulostaan min 850 € ja max 50 000 €. Säätiö käyttää rahalahjoitukset suomalaisen kulttuuriperinteen säilyttämiseen.

Ota yhteyttä: museonjohtaja Pia Illikainen, p. 044-239 55030

null

MUSEOKAUPPA JA VERKKOKAUPPA

Museokaupan tuotteita ostamalla tuet suoraan museon toimintaa. Myynnissä on mm. simulaattorilahjakortteja sekä laadukkaita ilmailuaiheisia lahjatarvikkeita ja kirjoja.

Tuotteita voi tilata myös Trafiikki-verkkokaupasta.

null

KAHVILA YLÄPILVI

Käyttämällä museon oman Kahvila Yläpilven palveluja tuet toimintaamme kuppi kerrallaan.

Jokainen osto Kahvila Yläpilvestä tukee Ilmailumuseota, auttaa museota uudistumaan ja edistää pyrkimyksiämme säilyttää ja välittää ilmailuhistoriaa tuleville sukupolville.

null

ELÄMYKSET, KOKOUKSET

Häät, syntymäpäivät, konsertti, kokous vai virkistyspäivä? Elämys- ja kokouspalvelut ovat meille tärkeä tulonlähde. Museon auditorio- ja kabinettitilat taipuvat niin pienten perhejuhlien kuin suurempien kokoustapahtumien järjestämiseen. Tapahtuman oheisohjelmaksi sopivat niin lentosimulaattorit kuin opastukset.

Kysy lisää asiakaspalvelusta (asiakaspalvelu@ilmailumuseo.fi).

null

VAPAAEHTOISTOIMINTA

Harrasta hyvässä seurassa, opi ja innostu - samalla tuet museota konkreettisella tekemisellä. Viidessä vuosikymmenessä vapaaehtoisten kokoamasta näyttelystä on muodostunut museoammatillisesti ylläpidetty, vapaaehtoistoiminnan tukema museo. Ilmailumuseon vapaaehtoisena olet osa perinteitä.

Lue lisää vapaaehtoistoiminnan sivulta.

null

KOKOELMALAHJOITUS

Omistatko palan ilmailuhistoriaa esineiden, valokuvien tai asiakirjojen muodossa ja osaatko kertoa niiden taustalla olevan tarinan? Haluatko jakaa aihepiirin muidenkin kanssa? Harkitse ilmailuhistoriallisten aineistojesi lahjoittamista museolle auttaaksesi meitä tallentamaan historiaa ja inspiroimaan vierailijoitamme.

Lahjoitukset ovat keskeinen tapa tukea museoiden toimintaa ja säilyttää kulttuuriperintöä. Museon kokoelma-ammattilaiset säilyttävät lahjoituksesi ja kunnioittavat sitä sukupolvien ajan. Valitettavasti emme voi ottaa vastaan jokaista meille lahjoitettua objektia. Vastaanottoa ohjaa museon kokoelmapolitiikka.

Lue lisää lahjoitussivulta.

X