Näytä tukesi

Osallistu ilmailuhistorian vaalimiseen!

Tukemalla Suomen Ilmailumuseon toimintaa edistät suomalaisen ilmailuhistorian tallennusta, ainutlaatuisten kokoelmien hoitoa ja ilmailun historian ja kulttuuriperinnön tuntemusta. Haluamme tuoda suomalaisen ilmailun kertomuksen kaikkien saataville. Konkreettisena tavoitteenamme on muutto Uuteen Ilmailumuseoon Vantaalla lähivuosina.

null

RAHALAHJOITUS

Onko yhteisösi kiinnostunut museon toiminnan tukemisesta lahjoituksen muodossa? Lahjoitus Suomen Ilmailumuseosäätiölle on vähennyskelpoinen - yhteisö saa vähentää veronalaisesta tulostaan min 850 € ja max 50 000 €. Säätiö käyttää rahalahjoitukset suomalaisen kulttuuriperinteen säilyttämiseen. Ota yhteyttä: museonjohtaja Pia Illikainen (pia.illikainen@ilmailumuseo.fi, 044-239 55030).

null

TESTAMENTTILAHJOITUS

Testamenttilahjoituksella jätät jälkeesi pysyvän muiston ja tuet ilmailuhistorian säilyttämistä jälkipolvien iloksi. Ota yhteyttä: museonjohtaja Pia Illikainen (pia.illikainen@ilmailumuseo.fi, 044-239 5030).

null

MUSEOKAUPPA JA VERKKOKAUPPA

Museokaupan tuotteita ostamalla tuet suoraan museon toimintaa. Tuotteita voi tilata myös Trafiikki-verkkokaupasta. Myynnissä on mm. lahjakortteja sekä ilmailuaiheisia kirjoja, lahjatarvikkeita ja leluja - tutustu: https://webshop.trafiikki.fi/suomen_ilmailumuseo

Jos et löydä hakemaasi tuotetta verkkokaupasta, ota yhteys museoon (asiakaspalvelu@ilmailumuseo.fi)

null

YRITYSYHTEISTYÖ

Kaipaako yhteisösi tai yrityksesi näkyvyyttä tai haluatko tarjota asiakkaillesi mieleenpainuvia palveluja? Sovitaan asiasta pikaisesti! Ota yhteyttä: myynti- ja markkinointipäällikkö Henri Äijälä.

null

KAHVILA YLÄPILVI

Käyttämällä Kahvila Yläpilven palveluja tuet museon toimintaa kuppi kerrallaan!

null

ELÄMYS- JA KOKOUSPALVELUT

Museovierailu on mitä parhain tuen osoittamisen muoto! Meiltä hankit myös unohtumattomat aineettomat lahjat: opastus- ja simulaattorilahjakortit sekä avoimet lahjakortit.

Ilmailumuseo on mieleenpainuva tapahtumanviettopaikka. Meillä voi järjestää monenlaisia tilaisuuksia lasten syntymäpäivistä yritystapahtumiin. Kysy lisää asiakaspalvelusta (asiakaspalvelu@ilmailumuseo.fi).

null

KOKOELMALAHJOITUS

Suomen Ilmailumuseo ottaa vastaan suomalaiseen ilmailuun liittyviä esine-, asiakirja- ja kuvalahjoituksia kokoelmapolitiikkansa mukaisesti. Lue lisää: https://ilmailumuseo.fi/lahjoitukset/

null

VAPAAEHTOISTOIMINTA

Oletko kiinnostunut tukemaan museon toimintaa vapaaehtoistyön muodossa esimerkiksi vapaaehtoisena oppaana, tapahtuma-apurina tai asiakirjojen tallentajana? Myös vapaaehtoistyötä tekemällä voit auttaa. Lue lisää: https://ilmailumuseo.fi/vapaaehtoistoiminta/

null

MUUTTOTALKOOT!

Työnimi Uuden Ilmailumuseon tukikeräykselle ja muille tukitoimille on ``Muuttotalkoot``. Päästäisiinpä jo pian talkoohommiin!

X