Näytä tukesi

Osallistu ilmailuhistorian vaalimiseen!

Tukemalla Suomen Ilmailumuseon toimintaa edistät suomalaisen ilmailuhistorian tallennusta, ainutlaatuisten kokoelmien hoitoa ja ilmailun historian ja kulttuuriperinnön tuntemusta. Haluamme tuoda suomalaisen ilmailun kertomuksen kaikkien saataville. Konkreettisena tavoitteenamme on muutto Uuteen Ilmailumuseoon Vantaalla lähivuosina.

null

RAHALAHJOITUS

Oletko kiinnostunut museon toiminnan tukemisesta lahjoituksen muodossa? Verohallinto on nimennyt Suomen Ilmailumuseosäätiön vuosiksi 2019–2023 vähennyskelpoisen rahalahjoituksen saajaksi. Lahjoituksen antava yhteisö saa vähentää veronalaisesta tulostaan vähintään 850 € ja enintään 50 000 € suuruisen rahalahjoituksen vuosina 2019–2023. Säätiö käyttää rahalahjoitukset suomalaisen kulttuuriperinteen säilyttämiseen. Ota yhteyttä: museonjohtaja Pia Illikainen (pia.illikainen@ilmailumuseo.fi, 044-239 55030).

null

TESTAMENTTILAHJOITUS

Testamenttilahjoituksella jätät jälkeesi pysyvän muiston ja tuet ilmailuhistorian säilyttämistä jälkipolvien iloksi. Ota yhteyttä: museonjohtaja Pia Illikainen (pia.illikainen@ilmailumuseo.fi, 044-239 5030).

null

VERKKOKAUPPA

Museokaupan tuotteita voi tilata liikenteen ja viestinnän museoiden yhteisestä Trafiikki-verkkokaupasta. Myynnissä on museon lahjakortteja sekä ilmailuaiheisia kirjoja, lahjatarvikkeita, leluja - tutustu: https://webshop.trafiikki.fi/suomen_ilmailumuseo

Jos et löydä hakemaasi tuotetta verkkokaupasta, ota yhteys museoon (asiakaspalvelu@ilmailumuseo.fi)

null

YRITYSYHTEISTYÖ

Kaipaako yhteisösi tai yrityksesi näkyvyyttä tai haluatko tarjota asiakkaillesi mieleenpainuvia palveluja? Sovitaan asiasta pikaisesti! Ota yhteyttä: myynti- ja markkinointipäällikkö Henri Äijälä.

null

KERÄYS

Lahjoita keräykseen! Suomalaisia ilmailumuseoita tukeva Ilmailumuseoyhdistys ry on järjestänyt keräyksen Uusi Ilmailumuseo -hankkeen tukemiseksi. Keräys: https://www.ilmailumuseoyhdistys.fi/rahankerays

null

ELÄMYS- JA KOKOUSPALVELUT

Museovierailu on mitä parhain tuen osoittamisen muoto! Meiltä hankit myös unohtumattomat aineettomat lahjat: opastus- ja simulaattorilahjakortit sekä avoimet lahjakortit.

Ilmailumuseo on mieleenpainuva tapahtumanviettopaikka. Meillä voi järjestää monenlaisia tilaisuuksia lasten syntymäpäivistä yritystapahtumiin. Kysy lisää asiakaspalvelusta (asiakaspalvelu@ilmailumuseo.fi).

null

KOKOELMALAHJOITUS

Suomen Ilmailumuseo ottaa vastaan suomalaiseen ilmailuun liittyviä esine-, asiakirja- ja kuvalahjoituksia kokoelmapolitiikkansa mukaisesti. Lue lisää: https://ilmailumuseo.fi/lahjoitukset/

null

VAPAAEHTOISTOIMINTA

Oletko kiinnostunut tukemaan museon toimintaa vapaaehtoistyön muodossa esimerkiksi vapaaehtoisena oppaana, tapahtuma-apurina tai asiakirjojen tallentajana? Myös vapaaehtoistyötä tekemällä voit auttaa. Lue lisää: https://ilmailumuseo.fi/vapaaehtoistoiminta/

null

MUUTTOTALKOOT!

Suomen Ilmailumuseo muuttaa 20-luvulla. Osallistu Muuttotalkoisiin – lisätietoja tulossa!

X