Opastukset

Opastettu kierros museossa

Paras tapa tutustua museoon on asiantuntevan oppaan johdatuksella. Opastetut kierroksemme  ovat samaan aikaan viihdyttäviä ja opettavaisia. Ne sopivat niin kouluryhmille kuin virkistyspäivää viettäville yritysasiakkaillekin.

Museon vakio-opastuspalveluita ovat perusopastus ja lasten syntymäpäiväopastus – lisäksi vaihtuviin teemanäyttelyihin järjestetään omia opastuksia. Kierrosten ja ohjelmien sisältöä voidaan räätälöidä asiakkaan kiinnostusten mukaan. Koululaisryhmien opastukset pyritään järjestämään niin, että ne tukevat opetussuunnitelmaa.

Palvelun varaaja tietosuojaseloste >>

Opastuspalvelumaksun ohella osallistujilta peritään museon pääsymaksu. Alle 7-vuotiaat pääsevät museoon maksutta, koululaisryhmät (ala- ja yläkoulu) 5 € / henkilö. Ruuhkatilanteiden välttämiseksi yli kymmenen hengen ryhmien toivotaan ilmoittavan tulostaan etukäteen museon asiakaspalveluun.

Huom! Kannattaa myös tutustua etukäteen vierailuohjeisiimme!

Perusopastus

Kenelle: päiväkodit, koulut, oppilaitokset ja kaikki ilmailusta kiinnostuneet

Perusopastuksella tutustutaan oppaan johdolla perusnäyttelyyn ja vaihtuvaan erikoisnäyttelyyn. Tunnin mittaisella kierroksella esitellään Suomen ilmailuhistoriaa sekä siviili-ilmailun, että sotilasilmailun esineiden avulla ja tutustutaan erikoisnäyttelyn vaihtuviin teemoihin.

Kokonaiskesto1 tunti
Maksimiryhmäkoko30 hlö
Hinta60 € + sisäänpääsymaksu
Hinta viikonloppuisin80 € + sisäänpääsymaksu
Yli 30 hlö opastus (=kaksi opasta)120 € + sisäänpääsymaksu

Lasten syntymäpäiväopastus

Kenelle: noin 6-12 -vuotiaat päivänsankarit ystävineen

Ilmailumuseo on oiva paikka lasten syntymäpäivien viettoon. Museolla on tarjolla lasten syntymäpäiväpaketti, jonka kohokohtana on tunnin mittainen erikoisopastus museon perusnäyttelyssä. Pikku Pilotin lentokoulussa tutustutaan ilmailun ja lentämisen perusteisiin – lapset pääsevät mm. tutustumaan ohjaamoharjoittelulaitteeseen, joka on normaalisti suljettu yleisöltä. Kierroksen päätteeksi suoritetaan Pikku Pilotin lentolupakirja.

Hintaan kuuluu sisäänpääsy museoon kymmenelle lapselle ja kahdelle valvovalle aikuiselle. Lisäksi paketti sisältää lahjan syntymäpäiväsankarille sekä pienen matkamuiston kaikille lapsivieraille. Tietenkään syntymäpäiväjuhla ei ole mitään ilman asianmukaisia tarjoiluja – nekin järjestyvät Ilmailumuseon yhteydessä toimivan ravintola ManDelin kautta.

Kokonaiskesto1 t / opastus, 2 t tarjoilujen kanssa
Maksimiryhmäkoko15 lasta (yht. 30)
Hinta170 € + 7 € ryhmäkoon ylittävästä (10 + 2) henkilömäärästä.

Huom! Tarjoilut eivät sisälly hintaan.

X