Työpajat

Kerhot, leirit, työpajat

Kouluikäisten ohjattu toiminta sisältää niin ilmailuaiheisen iltapäiväkerhon kuin kesäleirejä loma-aikaan. Työpajoja järjestämme etenkin tapahtumien yhteydessä. Pienimuotoiset työpajat ovat mahdollisia myös opastusten yhteydessä.

Iltapäiväkerho

Kenelle: vantaalaisille 3.–6. -luokkalaisille

Milloin: kerho on tauolla 2022-23

Lasten iltapäiväkerhotoiminta Ilmailumuseolla on järjestetty vuosina 2019-20 ja 2020-21, nyt olemme tauolla. Toivottavasti kerhoillaan taas 2023-24!

Iltapäiväkerhossa tutustutaan ilmailuun ja sen historiaan eri näkökulmista ja yhdessä tekemällä. Kerhossa tutustutaan muun muassa museon ilma-aluksiin, erilaisiin ilmailuharrastuksiin ja ilmailuun osana yhteiskuntaa. Kerholaiset osallistuvat kerhokertojen teemojen suunnitteluun. Kerhon ohjaajana toimii Ilmailumuseon museolehtori, ja lisäksi mukana on vierailevia ilmailun sekä ilmailumuseon ammattilaisia ja harrastajia.

Lisätietoja: museolehtori Tiia Fynes, tiia.fynes@ilmailumuseo.fi, p. 044 7254444

Kesäleirit

Kenelle: 7-10 -vuotiaat / children 7 – 10 yrs

Milloin: kesäisin.

Vuoden 2023 kesäleiri on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle halutessasi.

Ilmailumuseon päiväleiri tarjoaa 7–10-vuotiaille lapsille kivan lomaviikon ja monipuolisia ilmailuaiheisia aktiviteetteja. Leirillä tutustutaan museon näyttelyihin ja kokoelmiin, retkeillään, bongataan lentokoneita, askarrellaan… Leiri soveltuu kaikille ilmailusta kiinnostuneille lapsille, aikaisempaa tietämystä tai harrastuneisuutta ei tarvita. Ohjelmaa päivittäin 12.-16.6.2023 klo 9–15 ja aikuinen paikalla 8:30–16.

Hinta 215 € sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit, vakuutuksen sekä lounaan ja välipalan. Osallistujilla tulee olla ensimmäinen kouluvuosi käytynä. Leireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 12 lasta. Ilmoittaudu mukaan 26.5. mennessä lomakkeella https://zef.fi/s/484j2dpo/

Ilmoittautumisaika päättyy, kun paikat on täytetty tai viimeistään 26.5. Leiri toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään viisi. Kun ilmoittautuminen on vahvistettu ja lasku leiristä lähetetty, leirin voi peruuttaa kuluitta vain lääkärintodistuksella.

Lasku lähetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja sen on oltava maksettuna ennen leirin alkua. Laskun eräpäivä on 31.5.2023.  Jos perheestä osallistuu leirille useampi lapsi, sisarusalennus on 10 %, ilmoita kuitenkin jokainen lapsi erillisellä lomakkeella. Lisätietoa käytännöistä ja ohjelmasta toimitetaan ilmoittautuneille toukokuun lopussa.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: museolehtori Tiia Fynes, tiia.fynes@ilmailumuseo.fi tai 044 725 4444

Työpajat

Kenelle: lapset ja nuoret

Milloin: tilauksesta, tapahtumien yhteydessä

Lisätietoja: museolehtori Tiia Fynes, tiia.fynes@ilmailumuseo.fi, p. 044 7254444

Partiolokki

Ilmapartiolippukunta Malmin Tuulenkävijät ja Ilmailumuseo ovat tehneet yhdessä museolle Partiolokki-aktiviteetin. Se on ilmapartioaiheinen aktiviteetti kaikille partiolaisille tai ilmapartiosta kiinnostuneille. Tehtävien suorittaminen kestää noin 2 tuntia ja suorittamiseen tarvitaan Seppo-sovellus tai pääsy verkkosivulle, joten yhdellä ryhmän jäsenellä tulee olla kännykkä käytössään. Suoritusohjeet asiakaspalvelusta!

Partiolaisten ohella aktiviteetin voi tehdä kuka vain. Aktiviiteetti on hauska puuha esim. perheen tai kaveriporukan kesken. Partiolaisille ja valvoville aikuisille on luvassa pääsymaksusta alennus, kun kaulassa on partiohuivi merkkinä! Partiolaishinta on sama kuin vastaava koululaisryhmähinta, muille normaali pääsymaksu. Tehtävien suorittamisen jälkeen asiakaspalvelusta saa iki-ihanan Partiolokki-merkin.  Lue lisää!

X