Työpajat

Kerhot, leirit, työpajat

Kouluikäisten ohjattu toiminta sisältää niin ilmailuaiheisen iltapäiväkerhon kuin kesäleirejä loma-aikaan. Työpajoja järjestämme etenkin tapahtumien yhteydessä. Pienimuotoiset työpajat ovat mahdollisia myös opastusten yhteydessä.

Iltapäiväkerho

Kenelle: vantaalaisille 3.–6. -luokkalaisille

Milloin: kerho on tauolla 2022-23

Lasten iltapäiväkerhotoiminta Ilmailumuseolla on järjestetty vuosina 2019-20 ja 2020-21, nyt olemme tauolla. Toivottavasti kerhoillaan taas 2023-24!

Iltapäiväkerhossa tutustutaan ilmailuun ja sen historiaan eri näkökulmista ja yhdessä tekemällä. Kerhossa tutustutaan muun muassa museon ilma-aluksiin, erilaisiin ilmailuharrastuksiin ja ilmailuun osana yhteiskuntaa. Kerholaiset osallistuvat kerhokertojen teemojen suunnitteluun. Kerhon ohjaajana toimii Ilmailumuseon museolehtori, ja lisäksi mukana on vierailevia ilmailun sekä ilmailumuseon ammattilaisia ja harrastajia.

Lisätietoja: museolehtori Tiia Fynes, tiia.fynes@ilmailumuseo.fi, p. 044 7254444

Kesäleirit

Kenelle: 7-10 -vuotiaat / children 7 – 10 yrs

Milloin: kesän 2022 leirit ovat päättyneet, kiitos osallistujille!

Työpajat

Kenelle: lapset ja nuoret

Milloin: tilauksesta, tapahtumien yhteydessä

Lisätietoja: museolehtori Tiia Fynes, tiia.fynes@ilmailumuseo.fi, p. 044 7254444

Partiolokki

Ilmapartiolippukunta Malmin Tuulenkävijät ja Ilmailumuseo ovat perustaneet yhdessä museolle kanssa Partiolokki-aktiviteetin. Se on ilmapartioaiheinen aktiviteetti kaikille partiolaisille ja muille ilmapartiosta kiinnostuneille. Tehtävien suorittaminen kestää noin 2 tuntia ja suorittamiseen tarvitaan Seppo-sovellus tai pääsy verkkosivulle, joten yhdellä ryhmän jäsenellä tulee olla kännykkä käytössään. Partiolaisten ohella aktiviteetin voi tehdä kuka vain esim. perheen tai oman porukan kesken. Partiolaisille (partiohuivi merkkinä) suorittaminen maksaa 7-17 -vuotiailta 5 € ja valvovilta aikuisilta 7 €. Muille normaali sisäänpääsyhinta. Tehtävien suorittamisen jälkeen asiakaspalvelusta saa Partiolokki-merkin (0 €).  Lue lisää!

X