Työpajat

Kerhot, leirit, työpajat

Olemme mukana Vantaan kulttuurilapsissa. Kouluikäisten ohjattu toiminta sisältää kesäleirit ja muuta mukavaa. Työpajoja ja lastenopastuksia järjestämme etenkin tapahtumien yhteydessä.

Vantaan kulttuurilapset

Kenelle: vantaalaisille vuonna 2023 ja sen jälkeen syntyville kapsille

Milloin: Vantaan kaupungin tapahtumakalenteri

Vantaan kaupunki kutsuu kaikki vuonna 2023 ja sen jälkeen syntyvät vantaalaiset lapset Vantaan kulttuurilapsiksi. Ilmoita lapsesi kulttuurilapseksi ja saatte kutsuja maksuttomiin tapahtumiin joka vuosi, kunnes lapsi aloittaa koulun.Lisätietoja Vantaan kulttuurilapset -sivulta.

Lisätietoja: Ilmailumuseon kulttuurilapsi-yhteyshenkilönä toimii Mia Kunnaskari, mia.kunnaskari@ilmailumuseo.fi, p. 040 7365683

Iltapäiväkerho

Kenelle: vantaalaisille 3.–6. -luokkalaisille

Milloin: kerho on tauolla 2022-23

Lasten iltapäiväkerhotoiminta Ilmailumuseolla on järjestetty vuosina 2019-20 ja 2020-21, nyt olemme tauolla. Toivottavasti kerhoillaan taas 2023-24!

Iltapäiväkerhossa tutustutaan ilmailuun ja sen historiaan eri näkökulmista ja yhdessä tekemällä. Kerhossa tutustutaan muun muassa museon ilma-aluksiin, erilaisiin ilmailuharrastuksiin ja ilmailuun osana yhteiskuntaa. Kerholaiset osallistuvat kerhokertojen teemojen suunnitteluun. Kerhon ohjaajana toimii Ilmailumuseon museolehtori, ja lisäksi mukana on vierailevia ilmailun sekä ilmailumuseon ammattilaisia ja harrastajia.

Lisätietoja: museolehtori Tiia Fynes, tiia.fynes@ilmailumuseo.fi, p. 044 7254444

Kesäleirit

Kenelle: 7-10 -vuotiaat / children 7 – 10 yrs

Milloin: kesäisin.

Kiitos vuoden 2023 kesäleirin osallistujille!

Ilmailumuseon päiväleiri tarjoaa 7–10-vuotiaille lapsille kivan lomaviikon ja monipuolisia ilmailuaiheisia aktiviteetteja. Leirillä tutustutaan museon näyttelyihin ja kokoelmiin, retkeillään, bongataan lentokoneita, askarrellaan… Leiri soveltuu kaikille ilmailusta kiinnostuneille lapsille, aikaisempaa tietämystä tai harrastuneisuutta ei tarvita. Ohjelmaa päivittäin klo 9–15 ja aikuinen paikalla 8:30–16.

Hinta 215 € (kesä 2023) sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit, vakuutuksen sekä lounaan ja välipalan. Osallistujilla tulee olla ensimmäinen kouluvuosi käytynä. Leireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 12 lasta.

Ilmoittautumisaika päättyy, kun paikat on täytetty tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen leiriä. Leiri toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään viisi. Kun ilmoittautuminen on vahvistettu ja lasku leiristä lähetetty, leirin voi peruuttaa kuluitta vain lääkärintodistuksella.

Lasku lähetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja sen on oltava maksettuna ennen leirin alkua.  Jos perheestä osallistuu leirille useampi lapsi, sisarusalennus on 10 %, ilmoita kuitenkin jokainen lapsi erillisellä lomakkeella. Lisätietoa käytännöistä ja ohjelmasta toimitetaan ilmoittautuneille toukokuun lopussa.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: museolehtori Tiia Fynes, tiia.fynes@ilmailumuseo.fi tai 044 725 4444

Työpajat

Kenelle: lapset ja nuoret

Milloin: tilauksesta, tapahtumien yhteydessä

Lisätietoja: museolehtori Tiia Fynes, tiia.fynes@ilmailumuseo.fi, p. 044 7254444

Partiolokki

Ilmapartiolippukunta Malmin Tuulenkävijät ja Ilmailumuseo ovat tehneet yhdessä museolle Partiolokki-aktiviteetin. Se on ilmapartioaiheinen aktiviteetti kaikille partiolaisille tai ilmapartiosta kiinnostuneille. Tehtävien suorittaminen kestää noin 2 tuntia ja suorittamiseen tarvitaan Seppo-sovellus tai pääsy verkkosivulle, joten yhdellä ryhmän jäsenellä tulee olla kännykkä käytössään. Suoritusohjeet asiakaspalvelusta!

Partiolaisten ohella aktiviteetin voi tehdä kuka vain. Aktiviiteetti on hauska puuha esim. perheen tai kaveriporukan kesken. Partiolaisille ja valvoville aikuisille on luvassa pääsymaksusta alennus, kun kaulassa on partiohuivi merkkinä! Partiolaishinta on sama kuin vastaava koululaisryhmähinta, muille normaali pääsymaksu. Tehtävien suorittamisen jälkeen asiakaspalvelusta saa iki-ihanan Partiolokki-merkin.  Lue lisää!

X