Työpajat

Kerhot, leirit, työpajat

Kouluikäisten ohjattu toiminta sisältää niin ilmailuaiheisen iltapäiväkerhon kuin kesäleirejä loma-aikaan. Työpajoja järjestämme etenkin tapahtumien yhteydessä. Pienimuotoiset työpajat ovat mahdollisia myös opastusten yhteydessä.

Iltapäiväkerho

Kenelle: vantaalaisille 3.–6. -luokkalaisille

Milloin: Syksyn – kevään 2021–2022 iltapäiväkerho on päättynyt, kiitos osallistujille!

Ilmailumuseon iltapäiväkerhossa tutustutaan ilmailuun ja sen historiaan eri näkökulmista ja yhdessä tekemällä. Kerhossa tutustutaan muun muassa museon ilma-aluksiin, erilaisiin ilmailuharrastuksiin ja ilmailuun osana yhteiskuntaa. Kerhon ohjaajana toimii Ilmailumuseon museolehtori, ja lisäksi mukana on vierailevia ilmailun ammattilaisia ja harrastajia.

Kerho on osallistujille maksuton ja siihen ovat tervetulleita vantaalaiset 3.–6. -luokkalaiset lapset. Kerhossa on tarjolla välipala. Lasten ilmailukerhon toiminta on osa Harrastusten Vantaa hanketta.

Lisätietoja: museolehtori Tiia Fynes, tiia.fynes@ilmailumuseo.fi, p. 044 7254444

Kesäleirit

Kenelle: 7-10 -vuotiaat / children 7 – 10 yrs

Milloin: 13.–16.6. / 20.–23.6.2022

In English, see below!

Suomen Ilmailumuseon päiväleireillä 7–10 -vuotiaille lapsille on tarjolla monipuolisia ilmailuaiheisia aktiviteetteja.

Leirillä mm. tutustutaan Ilmailumuseon näyttelyihin ja kokoelmiin, bongataan lentokoneita, askarrellaan ja rakennellaan, tutustutaan entisöintiin, ratkotaan ympäristökysymyksiä ja puuhataan liikunnallisia juttuja museon isolla pihalla. Ohjelmaan sisältyy myös retki. Leiri on tarkoitettu kaikille aihepiiristä kiinnostuneille, aikaisempaa tietämystä ei tarvita.

Ohjelmaa leirillä on päivittäin klo 9–15, valvova aikuinen on paikalla 8:30–16. Edellytämme, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takana ja rutiinit sujuvat. Leiriviikon hinta 175 € sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit sekä lounaan ja välipalan.

Leirille otetaan max. 12 osallistujaa. Ilmoittautumisaika päättyy, kun paikat on täytetty tai viimeistään 27.5. Leiri toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään viisi. Kun ilmoittautuminen on vahvistettu ja lasku leiristä lähetetty, leirin voi peruuttaa kuluitta vain lääkärintodistuksella. Lasku lähetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja sen on oltava maksettuna ennen leirin alkua. Laskun eräpäivä on 31.5.2022.  Jos perheestä osallistuu leirille useampi lapsi, sisarusalennus on 10 %, ilmoita kuitenkin jokainen lapsi erillisellä lomakkeella. Lisätietoa käytännöistä ja ohjelmasta toimitetaan ilmoittautuneille toukokuun lopussa.

Ilmoittautuminen: https://zef.fi/s/v0pymbg0/

Lisätietoja: museolehtori Tiia Fynes, tiia.fynes@ilmailumuseo.fi, p. 044 7254444

Briefly in English:

Finnish Aviation Museum´s day camps, Mon-Thu 13–16 or 20-23 June (4 days), offer a variety of aviation-related activities for children aged 7 to 10.

At the camp the child gets acquainted with the exhibitions and collections of the Aviation Museum, visits to see the planes, does arts and crafts and learns about restoration, solves environmental issues and does sport activities outdoors at the museum yard. The program includes an excursion. The camp is for anyone interested in the topic, no prior knowledge is required.

There is daily program from 9 AM to 3 PM, a supervising adult is present from 8:30 AM to 4 PM. We require the child to have their first year of school behind and we expect that the routines run smoothly. The price of 175 € / week (4 days) includes guided activities, materials and lunch and a snack.

Max. 12 participants. The registration period ends when the seats are filled or no later than 27.5. The camp will take place if there are at least five registered children. Once registration is confirmed and an invoice is sent from the camp, the camp can only be cancelled free of charge with a medical certificate. The invoice will be sent to the email address provided at registration and must be paid before the start of the camp. If more than one child from the family attends the camp, the sibling discount is 10% – however, report each child on a separate form. More information about the policy and program will be provided to registrants at the end of May.

Työpajat

Kenelle: lapset ja nuoret

Milloin: tilauksesta, tapahtumien yhteydessä

Lisätietoja: museolehtori Tiia Fynes, tiia.fynes@ilmailumuseo.fi, p. 044 7254444

X