Työpajat

Kerhot, leirit, työpajat

Olemme mukana Vantaan kulttuurilapsissa. Kouluikäisten ohjattu toiminta sisältää kesäleirit ja muuta mukavaa. Työpajoja ja lastenopastuksia järjestämme etenkin tapahtumien yhteydessä.

Vantaan kulttuurilapset

Kenelle: vantaalaisille vuonna 2023 ja sen jälkeen syntyville kapsille

Milloin: Vantaan kaupungin tapahtumakalenteri

Vantaan kaupunki kutsuu kaikki vuonna 2023 ja sen jälkeen syntyvät vantaalaiset lapset Vantaan kulttuurilapsiksi. Ilmoita lapsesi kulttuurilapseksi ja saatte kutsuja maksuttomiin tapahtumiin joka vuosi, kunnes lapsi aloittaa koulun.Lisätietoja Vantaan kulttuurilapset -sivulta.

Lisätietoja: Ilmailumuseon kulttuurilapsi-yhteyshenkilönä toimii Mia Kunnaskari, mia.kunnaskari@ilmailumuseo.fi, p. 040 7365683

Iltapäiväkerho

Kenelle: vantaalaisille 3.–6. -luokkalaisille

Milloin: kerho on tauolla 2022-24

Lasten iltapäiväkerhotoiminta Ilmailumuseolla on järjestetty vuosina 2019-20 ja 2020-21, nyt olemme tauolla. Toivottavasti kerhoillaan taas 2024-25!

Iltapäiväkerhossa tutustutaan ilmailuun ja sen historiaan eri näkökulmista ja yhdessä tekemällä. Kerhossa tutustutaan muun muassa museon ilma-aluksiin, erilaisiin ilmailuharrastuksiin ja ilmailuun osana yhteiskuntaa. Kerholaiset osallistuvat kerhokertojen teemojen suunnitteluun. Kerhon ohjaajana toimii Ilmailumuseon museolehtori, ja lisäksi mukana on vierailevia ilmailun sekä ilmailumuseon ammattilaisia ja harrastajia.

Lisätietoja: museolehtori (opintovapaalla)

Kesäleirit

Kenelle: 7-10 -vuotiaat / children 7 – 10 yrs

Milloin: kesäisin.

Kesäleiri 2024
ma-pe 3.-7.6.2024
LEIRI 2024 ON TÄYNNÄ (12)

Ilmailumuseon päiväleiri tarjoaa 7-10 -vuotiaille lapsille kivan lomaviikon. Leirillä tutustutaan museon näyttelyihin ja kokoelmiin, retkeillään ja askarrellaan. Leiri soveltuu kaikille ilmailusta kiinnostuneille lapsille.

Ohjelmaa on päivittäin klo 9 – 15
Aikuinen on paikalla klo 8:30 – 16
Hinta 215€ sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit, vakuutuksen sekä lounaan ja välipalan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset sähköpostitse
Sirian Holappa
Ilmailumuseon tapahtumat ja yleisötyö
sirian.holappa@ilmailumuseo.fi

Työpajat

Kenelle: lapset ja nuoret

Milloin: tilauksesta, tapahtumien yhteydessä

Lisätietoja: museolehtori (opintovapaalla) tai asiakaspalvelu@ilmailumuseo.fi

Partiolokki

Ilmapartiolippukunta Malmin Tuulenkävijät ja Ilmailumuseo ovat tehneet yhdessä museolle Partiolokki-aktiviteetin. Se on ilmapartioaiheinen aktiviteetti kaikille partiolaisille tai ilmapartiosta kiinnostuneille. Tehtävien suorittaminen kestää noin 2 tuntia ja suorittamiseen tarvitaan Seppo-sovellus tai pääsy verkkosivulle, joten yhdellä ryhmän jäsenellä tulee olla kännykkä käytössään. Suoritusohjeet asiakaspalvelusta!

Partiolaisten ohella aktiviteetin voi tehdä kuka vain. Aktiviiteetti on hauska puuha esim. perheen tai kaveriporukan kesken. Partiolaisille ja valvoville aikuisille on luvassa pääsymaksusta alennus, kun kaulassa on partiohuivi merkkinä! Partiolaishinta on sama kuin vastaava koululaisryhmähinta, muille normaali pääsymaksu. Tehtävien suorittamisen jälkeen asiakaspalvelusta saa iki-ihanan Partiolokki-merkin.  Lue lisää!

Lisätietoja: partiolokki@ilmapartio.fi

X