Työpajat

Kerhot, leirit, työpajat

Kouluikäisten ohjattu toiminta sisältää niin ilmailuaiheisen iltapäiväkerhon kuin kesäleirejä loma-aikaan. Työpajoja järjestämme etenkin tapahtumien yhteydessä. Pienimuotoiset työpajat ovat mahdollisia myös opastusten yhteydessä.

Iltapäiväkerho

Kenelle: vantaalaisille 3.–6. -luokkalaisille

Milloin: kerho on tauolla 2022-23

Lasten iltapäiväkerhotoiminta Ilmailumuseolla on järjestetty vuosina 2019-20 ja 2020-21, nyt olemme tauolla. Toivottavasti kerhoillaan taas 2023-24!

Iltapäiväkerhossa tutustutaan ilmailuun ja sen historiaan eri näkökulmista ja yhdessä tekemällä. Kerhossa tutustutaan muun muassa museon ilma-aluksiin, erilaisiin ilmailuharrastuksiin ja ilmailuun osana yhteiskuntaa. Kerholaiset osallistuvat kerhokertojen teemojen suunnitteluun. Kerhon ohjaajana toimii Ilmailumuseon museolehtori, ja lisäksi mukana on vierailevia ilmailun sekä ilmailumuseon ammattilaisia ja harrastajia.

Lisätietoja: museolehtori Tiia Fynes, tiia.fynes@ilmailumuseo.fi, p. 044 7254444

Kesäleirit

Kenelle: 7-10 -vuotiaat / children 7 – 10 yrs

Milloin: kesäisin.

Työpajat

Kenelle: lapset ja nuoret

Milloin: tilauksesta, tapahtumien yhteydessä

Lisätietoja: museolehtori Tiia Fynes, tiia.fynes@ilmailumuseo.fi, p. 044 7254444

Partiolokki

Ilmapartiolippukunta Malmin Tuulenkävijät ja Ilmailumuseo ovat tehneet yhdessä museolle Partiolokki-aktiviteetin. Se on ilmapartioaiheinen aktiviteetti kaikille partiolaisille tai ilmapartiosta kiinnostuneille. Tehtävien suorittaminen kestää noin 2 tuntia ja suorittamiseen tarvitaan Seppo-sovellus tai pääsy verkkosivulle, joten yhdellä ryhmän jäsenellä tulee olla kännykkä käytössään. Suoritusohjeet asiakaspalvelusta!

Partiolaisten ohella aktiviteetin voi tehdä kuka vain. Aktiviiteetti on hauska puuha esim. perheen tai kaveriporukan kesken. Partiolaisille ja valvoville aikuisille on luvassa pääsymaksusta alennus, kun kaulassa on partiohuivi merkkinä! Partiolaishinta on sama kuin vastaava koululaisryhmähinta, muille normaali pääsymaksu. Tehtävien suorittamisen jälkeen asiakaspalvelusta saa iki-ihanan Partiolokki-merkin.  Lue lisää!

X