Valokuvapalvelu

Tilaa kuvia digijäljennöksinä

Valokuvapalvelusta

Suomen Ilmailumuseo toimittaa pyynnöstä asiakkaalle valokuvamateriaalia kotimaiseen ilmailuun liittyen.

Museo ei lainaa museon ulkopuolelle valokuvaoriginaaleja tai vedostuksia niistä, vaan toimitamme pyynnöstä asiakkaalle digitaaliset jäljenteet. Valokuvien toimittamisessa otetaan huomioon henkilötietolaki ja henkilösuoja kuin myös tekijänoikeuslaki.

Ensisijaisesti kuvia toimitetaan sähköpostin välityksellä. Asiakas ei pääse itsenäisesti museon valokuva-arkistoon, vaan asianomaiset kuvat annetaan hänelle pyydettäessä, harkinnan mukaan, paikan päällä selailtaviksi. Sovi käynnistä etukäteen kokoelma-amanuenssin kanssa.

Osa museon kuvakokoelmista on nähtävissä myös Kansalliskirjaston Finna-näkymässä. Klikkaa oheista painiketta ja tutustu lähemmin!

Hinnat ja yhteydenotto

Palvelusta veloitetaan museon hinnaston mukaisesti, hintojen määräytyessä käyttötarkoituksen mukaan. Yksityiskäyttäjät, muut museot sekä opinnäytteeseensä valokuvia tarvitsevat opiskelijat maksavat pienimmän hinnan kuvien käytöstä.

Valokuvapalveluasioissa ota yhteyttä kokoelma-amanuenssi Tapio Juutiseen (044 739 1081 / tapio.juutinen (at) ilmailumuseo.fi.

X