Kokous- ja juhlatilat

Ilmailumuseo on suosittu paikka tilaisuuksien järjestämiseen.

Auditorio

Max. 200 henkilölle

Auditorio

Edustavassa auditoriossamme yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat järjestää erilaisia tilaisuuksia, myös museon aukioloaikojen ulkopuolella. Auditoriossa on paikat 193 henkilölle, lisätuoleilla maksimissaan 200 henkilölle.

Auditorio on varustettu ajanmukaisin AV-laittein, mm. nykyaikainen ohjauslogiikka, video/datatykki (mahdollisuus kytkeä oma tietokone), DVD/CD-soitin, piirtoheitin ja diaprojektori.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme! Kokoustilavarauksia otetaan puhelimitse vastaan ma-pe klo 10-12 ja 13-15. Voit tiedustella aikoja myös sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@ilmailumuseo.fi.

Avia-kabinetti

14 henkilölle

Kabinetit

Avia-kabinetissa pöydän ympärillä on 14 paikkaa.

Kuvat

Oheispalvelut

Ravintolapalvelut

Suomen Ilmailumuseolla palvelee museon oma Kahvila Yläpilvi.

Voit tilata catering-tarjoilut kaikkiin museolla järjestettäviin tilaisuuksiin. Tarjoiluista voi tehdä tarjouspyynnön kokoustilavarauksen yhteydessä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu (at) ilmailumuseo.fi / 09 8700 870 (ma-pe klo 10-17).

Muut tiedot

Kaikissa kokoustiloissa sekä aulassa/ravintolassa mahdollisuus langattoman WLAN-verkon käyttöön veloituksetta. Tunnuksen saa museon asiakaspalvelusta.

Pysäköinti museoalueella veloituksetta. Kokousasiakkailla on veloitukseton pääsy museon näyttelyihin varauksen yhteydessä.

Tiedustele ohjeisohjelmaa (opastukset, simulaattoripalvelut) museon asiakaspalvelusta.

Vietä meillä ikimuistoinen päivä!

Vieraile museossa
X